حجتالاسلام مهدی رضایی در گفتگویی , در رابطه عمل حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان در سال تحصیلی تازه بیان کرد : همگی ۴۵ مرکز حوزه های علوم اسلامی در دانش کده ها از ترم قبل زمان های خویش را به طور مجازی ارائه کرده و در سال تحصیلی تازه هم دوره های خویش را به حالت آموزش مجازی آنلاین و بعضی نیز به طور آفلاین ارائه خواهند کرد .
او ادامه داد : دانشجو یان سالهای بالایی از به عبارتی نیمه شهریورماه ۹۹ کار آموزشی خویش را شروع خواهند کرد , مابقی دانشجو یان نصفه آبان ماه بوسیله مرکزها حوزه علوم اسلامی جذب خواهند شد که اما همگی مرکزها جداگانه بوده و به اقتضای موقعیت اقلیمی و دانشگاهی خویش کار می نمایند .
سرپرست حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان افزود : در فصل تابستان امسال بعضی از مرکزها حوزه علوم اسلامی نظیر دانشکده تهران زمان هایی را در فصل تابستان به طریق مجازی ارائه کردند .
حجتالاسلام رضایی در مورد موضوع فعالسازی مرکزها حوزه علوم اسلامی در سال تحصیلی نو گفت : در این خصوص در خواست هایی موجود است؛ برنامه هایی هم برای فعال سازی مرکز ها حوزه علوم اسلامی دراختیار داریم که در صورت نهایی شدن اعلام و اجرایی می شود .
با اعتنا به تعطیلی کلاسهای حضوری در دانشکده ها از ترم پیشین و برگزاری کلاس ها به حالت مجازی , کلاسهای حوزه های علوم اسلامی دانشگاهیان نیز به طور مجازی برگزار شد .
برهمین اصل , به نظر اهمیت دروس و ادامه روال کاری برای هر درس , گروهی در پیامرسان های متعدد از جمله «بله» ساخته شده که به وسیله مدرس درس ذیربط آن مجموعه مدیریت میشد و فعالیت مجازی الزامی و جزء نمره پایان ترم معرفت جویان بود .
معرفت جویان بایستی به مباحث درسی دقت کرده و به پرسش هایی که اساتید در تیم مطرح می نمایند , جواب می دادند تا هم اعلام حضور شده و هم نمره ارائه میشد .
حوزههای علوم اسلامی دانشگاهیان از سال ۷۷ بوسیله عده ای از فضلا و طلاب در تهران و کم کم در بقیه دانشگاههای مرزوبوم بنا به تقاضاهایی که دانشجو ها برای آموزش علوم اسلامی داشتند , صورت گرفت . ارایه یک نظام فکری از علوم اسلامی به دانشجو ها محور دارای اهمیت فعالیت حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان بود .
میتوان گفت که حوزههای علوم اسلامی دانشگاهیان به انگیزه تربیت کادر نابغه برای انقلاب اسلامی , به خواسته اثرگذاری در عرصههای جهاد علمی و فرهنگی و به وقوع پیوستن هدف ها دانشکده اسلامی و فرهنگ اسلامی , صورت گرفته و تا اندازهای توانسته رابطه عملی , حوزه و دانشکده را به صورت سیستمی و نظام مند ایجاد نماید .
۴۵ حوزه علوم اسلامی در دانشکده های سراسر مملکت در حال حاضر فعال است؛ در چشمانداز پنج ساله ۱۴۰۴ حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان , از ۴۵ مرکز به ۶۰ مرکز حوزه علوم اسلامی ارتقاء خواهد یافت .